Dërrasë shkrimi

Dërrasë shkrimi

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Dërrasë shkrimi për fëmijë, me lapsin e përfshirë dhe fshihet lehtësisht, mjafton të lëvizni gomën nga njëra anë në tjetrën.

PRODUKTE QË KENI PARË