Rrjetë për ushqimet

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Rrjeta prej pambuku akrilik rezistent me kapacitet maksimal 1 kg. Me lidhëse që mbyllet dhe nuk lejon të derdhen ushqimet. 

 

PRODUKTE QË KENI PARË