Shërbimi i klientit

Na shkruani për çdo pyetje

Ekipi ynë shumë i kualifikuar është i gatshëm t'ju shërbejë në çdo moment.
Fol me ne

Numër Kontakti

Telefon: 068 803 5253
Na kontakto

Porositë

Euro1 dërgon porosi kudo ku ndodheni në të gjithë Shqipërinë.
Meso më shumë

Pagesë në dorëzim

Ju mund të kryeni pagesën për porosinë tuaj në momentin e marrjes së saj nga korrieri.
Meso më shumë

Transporti

Transporti kushton 150 Lekë në Tiranë dhe 250 Lekë në rrethe.
Mëso më shumë