Pyetje të shpeshta

Ne kemi vënë re se ka disa pyetje të përbashkëta që shpesh i bëni. Për të lehtësuar përvojën tuaj dhe për t'ju ofruar një shpjegim të plotë, kemi vendosur të përgjigjemi në këtë faqe për disa nga pyetjet më të shpeshta që marrim nga klientët tanë.
Euro1 duke qenë operator i një shkalle masive, ka forcën të prokurojë volume shumë të mëdha produkti drejtëpërdrejtë vetëm nga prodhues të autorizuar. Kjo gjë na jep mundesinë të marrim çmime vërtet të lira, konkurruese por pa cënuar cilësinë.
Transporti kushton 150 në Tiranë dhe 250 Lekë në rrethe.
Transport falas për porositë mbi 2000 Lekë. Kjo do të thotë se, nëse porosia juaj tejkalon këtë vlerë, nuk do të keni nevojë të paguani për shërbimin e transportit.
Shërbimi i klientit mund t’ju asistojë çdo ditë të javës nga ora 8:30- 20:30.
Porosia vjen në adresën tuaj për 24-48 orë në varësi të qytetit tuaj.
Euro1 dërgon porosi kudo ku ndodheni në të gjithë Shqipërinë.