Aromatizues për frigoriferin

Aromatizues për frigoriferin

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Aromatizuesi për frigoriferin falë përmbajtjes së bikarbonateve dhe ekstrakteve natyrale të limonit, neutralizon aromat e lëshuara, p.sh. përmes peshkut, djathit, qepëve etj. Ruan aromën natyrale të ushqimit, është i vogël dhe zgjat deri në 2 muaj.

PRODUKTE QË KENI PARË