Dërrasë shkrimi për fëmijë

Dërrasë shkrimi për fëmijë

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

  • Me laps dhe 4 forma të ndryshme për të vizatuar
  • Fshihet lehtësisht me gomë

PRODUKTE QË KENI PARË