Disk parkimi me orë gome

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Një disk parkimi i përshtatshëm dhe praktik i pajisur me një akrep ore gome që e bën parkimin pa probleme. Disku ju lejon të gjurmoni me saktësi kohën, duke u siguruar që të mos e kaloni kufirin e caktuar të parkimit.

PRODUKTE QË KENI PARË