Dorezë mobiljesh

Dorezë mobiljesh

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Dorezë mobiljesh e përshtatshme për t'u vendosur në sirtarë, rafte ose dollapë. Përfshin nje dorezë dhe vidën mbërthyese. 

PRODUKTE QË KENI PARË