Dosje

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Dosja është e pajisur me kapak dhe mbyllje me shirit elastik. Përdoret për mbajtjen dhe ruajtjen e dokumenteve të ndryshëm. Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim në zyra, shkolla, universitete apo institucione të tjera. 

PRODUKTE QË KENI PARË