Kanë uji

Kanë uji

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Enë plastike për ujin, me kapak dhe me dorezë për ta bërë më të lehtë përdorimin. 

  • Kapacitet: 3 litër

PRODUKTE QË KENI PARË