Fashë me ngrohje

Fashë me ngrohje

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Fashat janë të përshtatshme për zonën abdominale për të ndaluar dhimbjet. Paketimi duhet të hapet para përdorimit, ngjitet mbi rroba në zonën e barkut dhe ngrohet brenda 30 minutash. Efekti ngrohës zgjat deri në 8 orë. Për të shmangur djegiet, kurrë mos e ngjitni copën direkt në lëkurë, ngjiteni në rroba ose të brendshme. Lëreni ajrin të qarkullojë lirshëm mbi copëzën dhe mos ushtroni presion, si p.sh. shtrirja mbi të ose presioni me rrip.

PRODUKTE QË KENI PARË