Fashë ngjitëse

Fashë ngjitëse

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Ngjitësi përdoret për fiksimin e shpejtë dhe të lehtë të veshjeve të plagëve dhe fashave të të gjitha llojeve. Ngjitet në mënyrë të sigurt.

PRODUKTE QË KENI PARË