Fashë për shpinën

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Fashë për të minimizuar dhimbjen dhe për të përmirësuar lëvizshmërinë. 

  • Sasia: 4 copë
  • Përmasat: 15 x 5 cm 

PRODUKTE QË KENI PARË