Formë plastike për orizin

Formë plastike për orizin

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Formë plastike për orizin ose ëmbëlsira të ndryshme për ti hedhur në pjatë në formë sa më të rregullt, cila ka një strukturë jashtëzakonisht të fuqishme dhe të dobishme.

  • Sasia: 2 copë

PRODUKTE QË KENI PARË