Furçë e sheshtë boje

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Furçat e sheshta janë të përshtatshme për lyerjen e glazurave dhe konservuesve të drurit. Këto furça janë zakonisht më të holla në konsistencë, kanë qime pak më të gjata dhe thithin me shumë ngjyrë. Kjo gjithashtu e bën linjën më të butë, gjë që e bën më të lehtë aplikimin në mënyrë të barabartë. Lahen lehtësisht. 

  • Gjerësia: 50 mm

PRODUKTE QË KENI PARË