Furçë për dhëmbët

Furçë për dhëmbët

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Këto furça janë të krijuara për anëtarët më të vegjël të familjes që të fillojnë të kujdesen për shëndetin e tyre dentar. Ata kanë një dorezë ergonomike të krijuar për kapje të lehtë. Në material polipropilen dhe najlon. Me fije që nuk i dëmtojnë dhëmbët e fëmijëve.

  • Sasia: 4 copë

PRODUKTE QË KENI PARË