Furçë për dhëmbët

Furçë për dhëmbët

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Fijet e rrumbullakosura butësisht të kësaj furçe dhëmbësh janë të renditura disa në nivel të shkurtëra dhe disa më të gjata. Qimet e gjata pastrojnë hapësirat tuaja ndër-dhëmbore, qimet e shkurtra  pastrojnë sipërfaqen e dhëmbit duke siguruar një pastrim të thellë të dhëmbëve. 

PRODUKTE QË KENI PARË