Furçë për dhëmbët

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Furça zbardhuese e dhëmbëve ka qime të përkulura për t'iu përshtatur kontureve të dhëmbëve tuaj. Pastron në dimensione të shumta dhe ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve.

PRODUKTE QË KENI PARË