Furçë për make-up

Furçë për make-up

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Furça përbëhet nga qime të gjata, të dendura dhe të buta. Shumë e lehtë në përdorim dhe përhap lehtësisht make-upin.

PRODUKTE QË KENI PARË