Furçë për pastrimin e fytyrës

Furçë për pastrimin e fytyrës

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Bën pastrimin e përditshëm të lëkurës nga papastërtitë dhe lejon qe produktet e kujdesit personal të depërtojnë thellë në lëkurën tuaj. Përmireson në mënyrë të vazhdueshme gjendjen e lëkurës, zbut rrudhat dhe largon poret dhe pikat e zeza.

PRODUKTE QË KENI PARË