Gomë

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Goma ka dy anë në ngjyra të ndryshme. Ana rozë e gomës është fleksibël dhe mund të përdoret për të fshirë shkrime të lehta në sipërfaqe të ndryshme, dhe ana blu ka fuqi më të fortë fshirjeje.

  • Sasia: 2 copë

PRODUKTE QË KENI PARË