Hapëse për kanaçet

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Hapëse për kanaçet e cila është shumë e lehtë ne përdorim. E vendosni te kanaçja, rrotulloni dorezën dhe më pas hapet lehtësisht kapaku.

PRODUKTE QË KENI PARË