Korrigjues në formë ruli

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Korrigjues në formë ruli, përdoret lehtësisht, mjafton ta kaloni mbi shkrimin që dëshironi të fshini dhe lë një shirit të hollë, mbi të cilin mund të rishkruani direkt, pa qenë nevoja të prisni.

  • Sasia: 2 copë

PRODUKTE QË KENI PARË