Laps me elektrik dore 2 në 1

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Laps i cili përdoret për të shkruajtur, dhe gjithashtu mund të përdoret edhe si elektrik dore. Me dizajne të ndryshme për fëmijët. 

PRODUKTE QË KENI PARË