Limë për thonjtë

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Limë për thonjtë 6 në 1 vjen me 6 shtresa të ndryshme dhe është e ripërdorshme, dhe shumë jetëgjatë. Mbasi të keni konsumuar njërën nga limat, mjafton ta zhvishni dhe përdorni sipërfaqen tjetër limuese. Shumë e lehtë në përdorim.

PRODUKTE QË KENI PARË