Mbajtëse për letrat e aluminit

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Mbajtësja për letrën e aluminit është e përsosur për prerjen e shpejtë dhe të saktë të letrës së aluminit dhe mbështjelljes plastike.

PRODUKTE QË KENI PARË