Mbështetëse kyçi

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Lidhësja e kyçit ofron mbështetje të fortë, ngrohtësi qetësuese dhe rehati. Mbështet muskujt e dobët pa kufizuar lirinë e lëvizjes dhe mund të vishet si në të majtë ashtu edhe në të djathtë.

 

PRODUKTE QË KENI PARË