Mouse optik

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Mouse optik u jep përdoruesve kontroll të saktë dhe kohë të saktë përgjigjeje me lëvizjen e kursorit. Me gjurmim të shpejtë dhe të besueshëm, mund të lundroni dhe ndërveproni me lehtësi.

PRODUKTE QË KENI PARË