Organizues për lapsat

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Organizues për lapsat që ju ndihmon ti mbani sa më të organizuar dhe të punoni sa më lehtësisht.

  • Kapaciteti: 24 copë

PRODUKTE QË KENI PARË