Paletë për bojën

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Paletë në forma të ç'rregullta, për të hedhur bojën dhe për të bërë përzierjen e tyre. Me hapësirë për t'u mbajtur lehtësisht edhe me njërën dorë, dhe mund të përdoret dhe nga fëmijët. Pastrohet lehtësisht nga boja. 

 

PRODUKTE QË KENI PARË