Paletë për bojëra

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Paletë për bojërat dhe përzierjen e tyre. Në ngjyrë të bardhë dhe pastrohet lehtësisht. Me hapësirë për t'u mbajtur lehtësisht edhe me njërën dorë. 

PRODUKTE QË KENI PARË