Paletë për bojëra

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Paletë për bojërat dhe për përzierjen e tyre. Në ngjyrë të bardhë, pastrohet lehtësisht dhe ka gjithashtu dhe dorezë mbajtëse për t'u mbajtur kollaj dhe me njërën dorë.

PRODUKTE QË KENI PARË