Pasqyrë make-up

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Pasqyrë e vogël me hapje për make-up që mund ta merrni kudo me vete. Njëra anë është me pasqyrim normal, dhe ana tjetër me zmadhim.

PRODUKTE QË KENI PARË