Pasqyrë make-up

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Pasqyrë e vogël make-up, me dy anë. Njëra anë ka pasqyrim normal dhe ana tjetër me zmadhim. E vogël dhe praktike për t'u mbajtur kudo me vete.

PRODUKTE QË KENI PARË