Pasqyrë universale për makina

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Pasqyrë e vogël universale, e pershtatshme për të gjitha llojet e makinave. Ngjitet lehtësisht kudo dhe ju ndihmon të keni më shumë lehtësi në parkim.

PRODUKTE QË KENI PARË