Pastrues bakri dhe gazi

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Përbërja e veçantë kimike e këtij produkti lejon pastrimin dhe lustrimin e objekteve të bakrit dhe pllakave të sobave me gaz. Aciditeti i moderuar lejon eliminimin e oksidit nga sipërfaqet e trajtuara, ndërsa agjenti aktiv sipërfaqësor eliminon papastërtitë, duke i rikthyer sipërfaqeve shkëlqimin origjinal.

  • Sasia: 0.5 litër

PRODUKTE QË KENI PARË