Qerpikë Barbie

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

  • Udhëzime për përdorim:
Përkulni butësisht shiritin, rreshtoni qerpikët tuaj për të siguruar një përshtatje të duhur.
Nëse është e nevojshme: Prisni pjesën e fundit të qerpikëve me gërshërë dhe bëjini ato të përputhen me qerpikët tuaj.
Aplikoni ngjitësin në një vijë të hollë.
Prisni 30 sekonda.
Mbajeni shiritin ngjitës sa më afër rrënjëve të qerpikëve.
Shtypni butësisht skajet dhe ngjitni me kujdes shiritin.

PRODUKTE QË KENI PARË