Set vizore dhe kompas

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Seti përfshin: 

  • 1 vizore të gjatë
  • 2 vizore trekëndësh
  • 1 raportor
  • 1 kompas me laps

PRODUKTE QË KENI PARË