Shirit barriere

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Ky shirit ka përdorim të gjerë sepse përdoret si shenjë ndalese dhe paralajmërimi në rast rreziku apo ndërtimi. 

  • Përmasat: 25m x 48mm.

 

PRODUKTE QË KENI PARË