Silikon për make-up

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Silikoni për përhapjen e make-up është në material shunë cilësor silikoni, ndihmon në shpërhapjen lehtësisht të pudrës, dhe pas përdorimit lahet lehtësisht.

PRODUKTE QË KENI PARË