Tortë dasme me flluckë

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Me këto flluska sapuni ju i jepni çdo dasme një shije të veçantë. Kontejnerët duken si torta të vogla të bardha të dasmës dhe kanë një zemër të vogël sipër si kapak.

 

PRODUKTE QË KENI PARË