Vezë lodër për fëmijë

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Vendoseni vezën në një gotë me ujë në mënyrë që të zhytet plotësisht. Pas 1 deri në 2 ditë, veza fillimisht do të plasaritet dhe më pas do të hapet dhe mund të zbuloni kafshën tuaj.

PRODUKTE QË KENI PARË