Zhbllokues për tubat

Zhbllokues për tubat

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Zhbllokuesin për tubat sugjerohet ta tresni me ujë të ftohtë, dhe më pas mjafton ta hidhni në tubat që dëshironi të zhbllokoni. Kryen veprim të menjëhershëm.

PRODUKTE QË KENI PARË