Zhbllokues për tubat

Zhbllokues për tubat

Nuk ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Zhbllokuesi sugjerohet të tretet në ujë të ngrohtë dhe më pas e hidhni në tubat që dëshironi të zhbllokoni. Kryen veprim të menjëhershëm.

 

PRODUKTE QË KENI PARË