Kthyese qerpikësh

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Kthyese qerpikësh për qerpikë me volum dhe tërheqës. Me veshje te butë që nuk dëmton dhe nuk i shkul qerpikë, do t'u jap atyre formën e duhur.

PRODUKTE QË KENI PARË