Ujë i distiluar

Ka gjendje
159 Lekë
159 Lekë

Transport Falas*

Në Shqipëri transporti falas për porositë mbi 2000 Lekë.*

Kthimet

Ju do iu kthehen paratë, nëse produktet janë të dëmtuara ose nuk përputhen me përshkrimin.

Cash Payment

Pagesë në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

PËRSHKRIMI

Uji i distiluar është ujë shumë i pastër, nga i cili me distilim janë hequr të gjitha kripërat inorganike dhe shumë substanca organike.
I përshtatshëm për:
  • Hekurosje me avull
  • Sistemet e ftohjes
  • Pajisjet me avull
  • Kapaciteti: 1 litër

PRODUKTE QË KENI PARË